27. 04. T Třinec Info
18. 05. QT Hradec Králové Info
19. 05. LIGA Hradec Králové Info

33+

Přidat příspěvek

Zpět
Předmět: 33+

Díky Jardovi B. za uspořádání turnaje, jen mi není moc jasné, jaké zaplatím startovné, když to jako člen ČAS stihnu do uvedeného termínu.

Autor: YH | 05.10.2011 08:27 | Reagovat
Předmět: 33+

Na turnaji v Praze jsme s několika hráči diskutovali o tom, že turnaj začíná až v 10 hodin (obvykle v 9) a vyhlášení výsledků je až po 20:00 (obvykle před 19:00). Poslední spojení například směrem na Pardubice (Prahu) je v sobotu ve 20:35. To je důvod, proč turnaj oželíme. Nebylo by možné buď posunout začátek, nebo hrát turnaj jen na 8 kol? Možná je takových jako my, kteří by to přivítali víc.

Autor: JH | 06.11.2011 12:53 | Reagovat
Předmět: Re: 33+

To JH: Myslím, že je třeba číst dobře Info.
Program:
9.15 – 9.45 prezence účastníků
10.00 zahájení turnaje
10:15 – 13:15 první část turnaje
13:15 – 13:40 pauza na oběd
13:40 – 20.00 druhá část turnaje
20.30 – 24:00 vyhodnocení a večírek
Poslední bod jasně říká, proč je harmonogram dne takový, jaký je. Tedy přeloženo. Přijedeš ráno, zahraješ si, půjdeš na večírek, přespíš a v neděli si v klidu odcestuješ.

Autor: anonym | 07.11.2011 09:03 | Reagovat
Předmět: Re: 33+

To: anonym
Tvoje odpověď je skoro jako rozkaz. Já se jen ( doufám, že slušně) zeptala na možnost posunutí programu, což by mohlo ovlivnit počet přihlášených. Nebyla jsem zvědavá na tvůj,z mého pohledu, celkem arogantní překlad.
JH

Autor: JH | 07.11.2011 18:32 | Reagovat
Předmět: Re: sveřepí šakali zavile vyli...aneb tentokrát Alešek (stínový finalista) nezaspal

Luboši, moc děkuju, ale když budeš Bára, tak skončíš čtrnáctý :-) Já jsem byla na 33+ za Kamína, ale myslím, že on se tím chlubit nebude.

Autor: bbara155 | 21.11.2011 10:12 | Reagovat
Předmět: sveřepí šakali

Ahojky :-)) Ale Báro, pokud budu na 32- za tebe a skončím 14., tak proč ne :-) Proti loňsku bych si tuším o jedno místo polepšil :-)

Autor: J.K. | 21.11.2011 13:41 | Reagovat
Předmět: Re: 33+

Potom nechápu, proč to řešíš tady, na fóru, a až teď, ani ne 14 dnů před konáním akce, propozice visí na stránkách už minimálně od 4.10. Možná by bylo slušné, kdybys nejprve včas kontaktovala pořadatele tohoto turnaje a prodiskutovala to s ním a pak teprve rozviřovala emoce mezi ostatními scrabblisty. Myslím, že si nepatamatuju, že bys někdy nějaký turnaj uspořádala. Proto mi přijde hodně neslušné touto formou a už dopředu kritizovat, co jiný pro tebe ve svém volném čase přichystal. Buď ber nebo nech být, protože právě pro takové blbé kecy je ochotných pořadatelů a tím turnajů čím dál tím míň. Mimochodem startovné je 50 korun, tedy ušetřené peníze za klasické startovné můžeš použít na zajištění ubytovny.

Autor: anonym | 07.11.2011 22:08 | Reagovat
Předmět: Re anonym

sice chápu, že hrubost je definičním znakem anonymů, ale stejně žasnu :)

Autor: hang | 08.11.2011 11:33 | Reagovat
Předmět: Časový program S 33+

Program je stanoven v propozicích a to už delší dobu. A to tak, aby si to hráči, kteří se nedostanou na “A” mistrovství, užili. Tzn. aby ráno v klidu přijeli, zahráli si, pokecali ci a pobavili se na večírku a ráno odjeli. Má 9 kol, protože většina scrabblistů to považuje za správné a vyhovuje jim to. Bude hotov tak, aby jsme stihli večírek a případně ti, co spěchají stihli vlaky. Po večírku jede mj. vlak přímý na Prahu v 0,35. Přespání si může každý domluvit sám v Přerově.
Zatím je nás 15 přihlášených. Zaplacených zatím sice méně, ale věřím, že to přihlášení udělají. Bereme to jako pokus udělat si radost, udělat si závěrečný turnaj sezony, zahrát si a taky se pobavit.
Takže, jestli chcete přihlaste se a přijeďte. Jaroslav Biolek – pořadatel
PS: Připomínky k programu dnes vidím zde poprvé …

Autor: Jaroslav Biolek | 08.11.2011 14:02 | Reagovat
Předmět: Re: 33+

Re JH: Počet přihlášených by to zřejmě ovlivnilo, avšak oběma směry. Tedy ty a nejmenovaní diskutující z pražského turnaje byste možná přijeli a ti, kteří si už zorganizovali čas podle propozic, by pak třeba přijet nemohli.

Autor: anonym | 08.11.2011 14:59 | Reagovat
Předmět: Re: 33+

sláva Jaroslavu Biolkovi, že je ochoten věnovat svůj čas a zjevně i peníze (padesátka za turnaj, to je hodně málo, pro ty ostatní – staňte se členy ČAS, zaplaťte včas a budete to mít též levné) a ti, kterým se to nelíbí, ať jednak nejezdí, za druhé ať své připomínky vznášejí předem a hlavně konkrétnímu pořadateli či pořadatelům, teď a tady na fóru se toho již moc nevyřeší, obzvláště byl-li program známý již dlouho dopředu a ti, kteří se zúčastnit chtěli, propozice respektovali a vzali v úvahu. Ostatní nechť se buď přizpůsobí nebo nechají být.

Autor: anonymous anonym | 08.11.2011 15:33 | Reagovat
Předmět: Re: Časový program S 33+

Na posledním Parníku zněla na propozice jen slova chvály, neboť roky se o tomto turnaji pouze hypoteticky diskutovalo. Těšíme se!!!

Autor: YH | 08.11.2011 16:49 | Reagovat
Předmět: Re: 33+

Všem těm, kteří mi anonymně dali přes prsty.
Já se jen zeptala, jestli by to nebylo možné. Pozdě proto, že jsem zjistila v Praze, že nejsem sama a myslela jsem, že na fóru bych se dozvěděla, jestli je nás víc. Jinak bych si to netroufla. A hned jsem si vysloužila útočné připomínky od anonymů, kteří mi vyčítají, že jsem žádný turnaj neuspořádala, pletou do toho placení příspěvků, peníze apod. Alespoň byste se mohli pod ty své názory podepsat, obzvláště když víte, kdo se ptá. Děkuji. Už teď svého dotazu lituju, vůbec jsem to nemyslela jako kritiku. Pořadatelům za turnaje moc děkuji. Vím jaké to je, když se dělá něco pro ostatní.
Jana Hrušková

Autor: JH | 08.11.2011 17:30 | Reagovat
Předmět: Jako host

Ahoj. Rád bych se přerovského turnaje zúčastnil jen jako host s obědem a večírkem. Věřím, že bude bezva atmosféra i nálada. Jak se přihlásit a kolik platit? Dík za odpověď.

Autor: RadekM | 10.11.2011 11:42 | Reagovat
Předmět: Jako host

Necpi se kam nepatříš, pašíčku!

Autor: Xindl | 13.11.2011 21:04 | Reagovat
Předmět: Re: Jako host

:)

Autor: Pasicek | 14.11.2011 08:14 | Reagovat
Předmět: 33+

Je nás teď na sobotní turnaj 25 – 26. tak dotáhnme to na ideální počet 33+???

Autor: Jaroslav Biolek | 14.11.2011 09:44 | Reagovat
Předmět: Pasicek

Pokud vím, tak, Pasicku, patříš do kategorie 32-… Leda, že by ses zkusil domluvit s Aleškem na change, chceš-li raději do Přerova než Kadaně.

Autor: Žíža | 18.11.2011 10:16 | Reagovat
Předmět: sveřepí šakali zavile vyli...aneb tentokrát Alešek (stínový finalista) nezaspal

Ráno mě několik procent béčkařů vyzvedlo autem před domem , nostalgicky si před Pavučinou dali ranního čouda a pak už jsme jen společně tipovali, zda je Aleš ještě zahrabaný v peřinách . Navrhovala jsem, že mu půjdem natřepat polštářek, ale shodli jsme se, že už je tentokrát přilepený svou suchou řití na neprodyšné koženkové sedačce ve vlakovém kupé a počítá molekuly svých ambicí. Mohl být totiž dvojnásobný mistr republiky. Stačilo mít v Přerově 9:0 a pak si mohly Stará a Mladá saň koupit tento týden k večeři párek nevalné chuti, ulehnout se střevními potížemi do svých slují a “double-finalista” by byl na světě. Předpokládám ale, že jsou již obě týden na salátové okurce a suchém chlebu a veškerým virům se zdatně vyhýbají, aby se mohly v plné síle za týden bít do svých mužných hrudí a řvát: “Já Tarzan, ty Džein!” A navíc Aleš 9 výher fakt neměl.
Po prvním kole vylezl Palička ze dveří jak od maturity a zdrcen hlesl: “V béčkovém turnaji jsem dostal za jednu hru hned 3 binga. Asi patřím do turnaje céčkového!”
Při jednotlivých hrách to po celý den šumělo jak v židovské škole, někdo si objednával i koupi akcií na Wall Streetu, dort pro tchýni, opravoval po telefonu úkol s prvňáčkem, domlouval milenecký sex a řešil manželskou krizi. Větší ticho bylo asi o přestávkách. Prostě pohodička. Hned ráno jsme si ale řekli, že musíme nasimulovat opravdové mistrovství a tak jsme si každý vybrali svého kouče. A tak Baďurka byla Michal Sikora, Pán Velkomožný Kuča Jana Vacková, já jsem byl Landa (máme zhruba stejně velké prsa), Libuška Bednarzová Sobala atp. Jen za krásnou Janu Vágnerovou nikdo nechtěl hrát, protože si netroufl demonstrovat svým tělem její ladné křivky. Ani NERO! To ale fakt nevím proč!
V jakémsi kole sehrála památnou partii Baďurka-Gugová. Eva položila slovo a GG mistrně zaprotestovala. Ani nevím, jestli oprávněně, ale to není podstatné. Eva to silným hlasem okomentovala asi takto: “Tak ty si dovoluješ MNĚ zpochybnit MOJE slovo?” Po sekundě vyhodnocení platnosti pokračovala: “A ještě se na něj NAPOJUJEŠ?” To už jsme se váleli smíchy fakt všichni. Tón tohoto monologu bohužel neumím slovy vyjádřit, ale kdo tam byl, ten VÍ! GG vyhrála o jeden bod! BO SE NAPOJILA! A pak už se jen vesele culila….
Převtělený Michal Sikora se hlavně bál, co řekne dotěrnému Kamínovi, až bude volat. Shodli jsme se, že budeme předstírat, že prostě upadl do bezvědomí nejméně na 5 her. Podle toho ty výsledky totiž vypadaly. A tak zazněly éterem v předsálí věty typu: “Ztrácíme ji!”, " Další kubík adrenalinu!", “Dýchej, dýchej”, “Tlak klesá!”.
Na závěr doufám, že si áčkaři v Kadani také vyberou mezi námi děvčaty své maskoty (kurva, Lando, jsi čestný muž a šlechtic, tak nezklam!) a že se pobavíte tak dobře, jako my, scrabblová lůza.

P.S. I když o tom vážně pochybuji, ještě teď mě totiž bolí bránice!
Hezké Vánoce!
P.S.S. Vážně někoho zajímá, kdo nakonec vyhrál????

Autor: Hans Christian Willerth | 20.11.2011 07:02 | Reagovat
Předmět: Re: sveřepí šakali

fota sveřepých šakalů najdete, když se prokoušete do druhé půlky alba:-) http://akaterinka.rajce.idnes.cz/Hudbosloveni_2011/
chybí 2 osoby: já, protože mám krátké ruce, a Eva, kterou jsem měla povoleno fotografovat pouze s krytkou, ale ani ten černý obdélník mi nepovolila zveřejnit :-)

Autor: Kateřina Saudková | 20.11.2011 14:11 | Reagovat
Předmět: Re: sveřepí šakali zavile vyli...aneb tentokrát Alešek (stínový finalista) nezaspal

Hlásím, že já za týden budu Bára. Ne, že bych byl tak krásný. Ale jednak mám Hrůzu ze svých výsledků a jednak jsem se náramně bavil u její Písmenkové Polévky.

Autor: Luboš Vencl | 20.11.2011 22:31 | Reagovat
Předmět: převtělení

Tož já jsem taky přemýšlel za koho na MR budu, ale furt mi to vycházelo, že svým připodobněním a hmotnostními parametry někoho nechtěně urazím. Po zralé úvaze mi tedy vyšlo, že já budu za Majku, Aničku i Sašu najednou (to už by snad mohlo vyjít)
(:o)

Autor: Big John | 21.11.2011 23:24 | Reagovat
Předmět: Re: převtělení

Ale mně se poslední dobou zdálo, že “ses spad”, jak říká Frantík Kovaříků…..Tak klidně tu Aničku odečti!
Teď mě napadá, že jak Janička Vágnerová vypadá už náš Jundra, vlastně se klidně mohl vydávat za ni! Tak se spad! Chro chro!

Autor: HCHW,v.k.(vlastním kopytem) | 22.11.2011 05:13 | Reagovat
Předmět: 33+ 2012 = 17.11.2012

Ahoj,
bude-li zájem, uděláme letos opět 33+ v Přerově. V pátek v předvečer koncert v super undergrond hospodě, v sobotu 17.11.2012 turnaj a večer zhodnocení. Máte-li zájem, vyjádřete se! Jaroslav Biolek

Autor: Jaroslav Biolek | 05.06.2012 07:09 | Reagovat
Předmět: Re: 33+ 2012 = 17.11.2012

S tím samozřejmě počítám, už několik turnajů pro to, abych se na tento turnaj kvalifikovala, dělám maximum. :-)

Autor: VM | 05.06.2012 08:09 | Reagovat
Předmět: Re: 33+ 2012 = 17.11.2012

Těším se!!!

Autor: YH | 05.06.2012 11:14 | Reagovat
Předmět: 33+

Před turnajem v Hradci jsem se taky těšil na 33+. No uvidíme, co s tím ještě do konce roku udělám :-)

Autor: RM | 07.06.2012 10:41 | Reagovat