18. 05. QT Hradec Králové Info Přihlášení Přihlásit
19. 05. LIGA Hradec Králové Info
08. 06. QT Kadaň Info Přihlášení Přihlásit

Prodlevy mezi turnaji

Přidat příspěvek
Předmět: Re: Prodlevy mezi turnaji

Loňský brněnský turnaj byl v půlce září, druhý pražský turnaj měl být původně na konci října, aby tam ale nebyla mezera šesti týdnů, nechal jsi ho posunout o 14 dnů dřív, Zatím se bohužel zda, že Hanka Kawiková bude mít účast nižší. Snad se to ještě změní. Roudnice je 20.1 a Praha 17.2, což optický působí, že to není ani měsíc, nicméně jestli by ten týden navíc způsobil vyšší počet hráčů, samozřejmě nevíme.

Autor: Jana | 13.01.2024 00:07 | Reagovat
Předmět: Re: Prodlevy mezi turnaji

Turnaj už posunovat nebudu. S ředitele je už tento termín domluven. Nabízel jsem dva termíny, tento byl potvrzen. Pokud se loni posouvaly termíny, tak to proto, aby nebyly turnaje jeden nebo dva víkendy po sobě. Což není tento případ. Tím že letos jeden turnaj vypadl, tak prostě vznikla mezera. Nemyslím, že je to třeba dál řešit.

Autor: Pavel Vojáček | 12.01.2024 10:56 | Reagovat
Předmět: Re: Prodlevy mezi turnaji

Petře, loni a předloni jsem turnaje v DDM zařizovala já. Pavel byl dnes na sněmu přítomný a protože samozřejmě až do sněmu nebylo jasné, jestli mezi Prahou a Přerovem přece jen jiný turnaj nebude, navrhla jsem až dnes na sněmu posunutí pražského turnaje o týden dopředu. Když jsem organizovala termíny turnajů já, byly připravené dvě možnosti a dokonce k termínu sněmu ještě nebyly turnaje schváleny ředitelem DDM a přitom na sněmu už se s nimi počítalo. Nevidím tedy problém, aby se Pavel zeptal ředitele DDM, zda by bylo možné turnaj o týden posunout tak, aby mezi Prahou a Roudnicí bylo pět týdnů a mezi Prahou a Přerovem šest týdnů, což by samozřejmě mohlo mít pozitivní vliv na počet účastníků v Roudnici, když by mezi Prahou a Roudnicí nebyly 4 týdny, nýbrž 5. Loni Pavel posunoval termíny turnajů právě z důvodu na prodlevu mezi nimi.

Autor: Jana | 06.01.2024 23:12 | Reagovat
Předmět: Re: Prodlevy mezi turnaji

Jano, máš asi dost nereálnou představu o roli a možnostech výboru ČAS při výběru termínů turnajů…
pořadatelé QT nabídnou termín a místo konání podle jejich možností, výbor je sice může požádat o posunutí termínu, ale když to pořadatelé neakceptují (a nejspíš pro to mívají vážné důvody) tak jsou jen dvě možnosti – ponechat turnaj na termín nabídnutý pořadatelem nebo turnaj nehrát
a vzhledem k tomu, že informace o předpokládaných termínech turnajů byla na webu ČAS zveřejněna už před dost dlouhou dobou, nerozumím tomu že ses s námitkami ozvala až na sněmu kde – i vzhledem k nepřítomnosti většiny pořadatelů – nebylo dost dobře možné to jakkoli řešit

Autor: Petr Kuča | 06.01.2024 19:52 | Reagovat
Předmět: Prodlevy mezi turnaji

Pavle V., v minulosti jsi dost řešil pauzy mezi turnaji a neváhal jsi kvůli tomu turnaje posunovat. Proto se divím, že nyní necháš mezi roudnickým a pražským turnajem čtyři týdny a mezi pražským a přerovským 7. Pokud pražský turnaj posuneš na 24. února, mezi Roudnicí a Prahou bude pět týdnů a mezi Prahou a Přerovem 6.

Autor: Jana | 06.01.2024 10:42 | Reagovat