27. 04. T Třinec Info
18. 05. QT Hradec Králové Info
19. 05. LIGA Hradec Králové Info

Adéla Svítková je pozitivní na covid-19

Přidat příspěvek
Předmět: Adéla Svítková je pozitivní na covid-19

Ahoj scrabblisti, já se už cestou ze Soběsuk dozvěděl, že dva moji známí jsou pozitivní, oba byli v pátek na testech a v sobotu jim přišel verdikt. Takže v neděli jsem už byl doma a od pondělí na povinné karanténě, ve čtvrtek 8. října na testech a v pátek jsem se dozvěděl, že jsem negativní. Takže přenos až tak jednoduchý snad není, v Soběsukách jsem často používal roušku (pro všechny případy) a zítra už se vracím do práce. Doufejte teda, že to Adélka nestačila rozhodit mezi ostatní. Já si svojí karanténu už prožil, bylo to fajn, válel jsem se doma, a užíval si volna. Nezávidím ale těm, kteří se nakazili, protože opravdu to nebyla sranda, když mi vyprávěli, co prožívají. A každý to má úplně jiné… Já to nechytl, takže zatím štěstí na mé straně. Držím vám všem palce, ať dopadnete stejně :) Zdraví Jirka Kamín

Autor: Jiří Kamín | 12.10.2020 19:08 | Reagovat
Předmět: Re: Adéla Svítková je pozitivní na covid-19

Tak taky je možná nákaza před turnajem a to, že během turnaje ještě nebyla infekční. Uvádí se infekčnost cca. 2 dny před začátkem příznaků, takže by to bylo možné.
Samozřejmě, není to jistota, takže obezřetnost je v tuto chvíli na místě

Autor: anonym | 12.10.2020 12:50 | Reagovat
Předmět: Adéla Svítková je pozitivní na covid-19

vezl jsem Adélu v pátek autem z Prahy do Hulína (cca 3 hod) a v sobotu z Hulína na QT, v KM na nádraží jsme ještě vyzvedli pí. Kawikovou )a možná jěště někoho?), po turnaji ze SŠ do KM na nádraží Adélu, Kawikovou, Turka a Hrubého na nádraží do Hulína (cca 20min) – takže šance se nakazit byla, ale (zaklepávám to) podle testů z pátečního odpoledne (9.10) já covid nemám – takže spíš to vypadá na nákazu až během turnaje?
pokud je covid-pozitivní i někdo další z účastníků QT dejte to vědět ostatním!!

Autor: Petr Kuča | 12.10.2020 12:17 | Reagovat