27. 04. T Třinec Info
18. 05. QT Hradec Králové Info
19. 05. LIGA Hradec Králové Info

Změna

Přidat příspěvek

Zpět
Předmět: Re: Změna

Navrhuji udělat průzkum mezi co nejvíce scrabblisty, buď přes web nebo mail nebo osobně nebo všechno dohromady :-)), co by si přáli na scrabblových turnajích změnit, zrušit či naopak zavést. Tím se dozvíme, co scrabblisty pálí a můžeme doufat, že po zavedení změn přibude zase o něco víc hráčů, resp. nebudou už aspoň ubývat jako doposud.

Autor: Jana Vacková | 23.06.2010 08:49 | Reagovat
Předmět: Změna

Myslím, že by stálo za úvahu především změnit systém bodování do kvalifikace na MR. Nejjednodušeji se jeví přidělení pěti bodů každému hráči, který se jakéhokoliv QT zúčastní. Ty by se přičítaly k bodům za umístění v započítávaných turnajích.

A ještě jeden návrh… Což udělat turnaje časově i finančně dostupnější zkrácením na sedm partií? Posunutím začátku na jedenáctou hodinu by pro většinu odpadla starost o páteční odjezd, ubytování, případně vstávání a přeprava v noci atd…. No a ti, kteří takové problémy řešit nemusí, by určitě uvítali, že se ráno v daném městě dosyta vyspí :-). Pořadatelům by se o něco snížily náklady na občerstvení a hlásili by se i ti hráči, pro které je devět kol hodně náročných. Zdraví Vás Yvetta

Autor: YH | 23.06.2010 07:30 | Reagovat
Předmět: Re: Změna

Průzkum je dobré udělat, nicméně k tomu, aby mohlo dojít k některým změnám, je potřebné projednání a schválení na sněmu ČAS.

Autor: Petr Kaňovský | 23.06.2010 21:44 | Reagovat